Coneix el nostre equip

FRANCESC REBLED SARRÀ

Soci Director

Responsable del Departament Mercantil i Concursal

Membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona. Col·legiat núm. 1.972.

Estudis: Llicenciat en Dret per la Universitat Internacional de Catalunya (FERT) i per la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED). Màster en Dret d’Empresa per la Universidad de Navarra. Ha estat professor associat de Dret Civil a la Universitat de Girona (UdG). Professor de Dret Mercantil en el Màster d’Accés a l’Advocacia que imparteix la Universitat de Girona. Secretari de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona des de l’any 2010. Secretari del Consell d’Administració de diverses empreses de la província de Girona. President de la comissió de Dret Mercantil del Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona. President de la comissió intercol·legial concursal. Administrador Concursal.

Àrees de pràctica: Dret mercantil i societari, Dret concursal, Dret civil i processal, Dret esportiu i de l’entreteniment, Dret urbanístic, Dret internacional, Dret bancari i financer i Dret penal econòmic.

Delegat territorial a la província Girona de la Associació Catalana de COMPLIANCE. COMPCAT

Idiomes: Català, castellà i anglès.

ANTONI PÉREZ DE-GREGORIO I CAPELLA

Advocat

Responsable del Departament Penal Econòmic, Compliance i Processal

Advocat membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona des de l’any 2000 (col·legiat núm. 2.338). Abans membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona des de l’any 1997 (col·legiat núm. 24.099).

Llicenciat en Dret per la UNED l’any 1992. Ha estat professor de l’assignatura de Dret a l’Escola Superior de Relaciones Públiques de Girona i professor del Master d’Estudis Immobiliaris de la Universitat de Girona. Ha exercit d’advocat al Bufet Pintó Ruiz de Barcelona, on s’incorpora l’ú de juny de 1996 fins al 30 de juny de l’any 2000.

L’1 de juliol de l’any 2000 s’incorpora al bufet internacional CUATRECASAS, GONÇALVES PEREIRA, S.L.P., a l’oficina de Girona, on va ser nomenat soci l’any 2012.

L’any 2014 va ser reconegut com a millor advocat de l’àrea de Contenciós (Litigation) en els Client Choice Awards que atorga el grup International Law Office, on va ser novament nominat l’any 2015.

Està especialitzat en Dret processal civil i penal i en dret mercantil. Compta amb àmplia experiència en litigis comercials, en matèria de responsabilitat civil, en el sector immobiliari i en arbitratge; així com àmplia experiència en procediments de dret penal econòmic i d’empresa, responsabilitat penal mediambiental i responsabilitat penal derivada d’accidents laborals.

Ha estat ponent de diversos cursos i jornades de formació en pràctica processal i de responsabilitat civil. Col·labora des de fa més de 15 anys amb el Diari de Girona, on ha publicat a la secció d’Economia i Empresa diversos articles de temàtica jurídica.

Idiomes: Català, castellà i anglès.

JOSEP PUIG RIGAU

Advocat

Responsable del Departament Laboral

Membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona. Col·legiat núm. 2.933.

Estudis: Graduat Social per la Universitat de Barcelona. Titulat Superior en Relacions Industrials per la Universidad de Alcalá de Henares. Llicenciat en Ciències del Treball per la Universitat Oberta de Catalunya. Llicenciat en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya. Màster en Assessoria Jurídica d’Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya.

Àrees de pràctica: Dret del treball i de la seguretat social i en Assessoria jurídica d’empreses.

Idiomes: Català, castellà i anglès.

ANTONI SEGURA CASTELL

Advocat

Director Oficina Sant Antoni de Calonge – Costa Brava

Membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona. Col·legiat núm. 3.205. Abans membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona des de l’any 2009.

Estudis: Llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Postgrau escola Pràctica Jurídica de l’Il·lustres Col·legi d’Advocats de Barcelona (any 2009).

Àrees de pràctica: Dret civil i processal, Dret penal, Dret de família i successions, Dret Bancari i Financer.

Idiomes: Català, castellà i anglès.

ANNA CAPELL FABRI

Advocada

Responsable del Departament Contenciós Administratiu i Urbanisme.

Membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona. Col·legiada número 3.598.

Professora associada de Dret públic a la Universitat de Girona.

Estudis: Graduada en Dret per la Universitat de Girona (2014). Especialització en Plantejament i Estratègies Urbanístiques per la Universitat Oberta de Catalunya (2015). Màster en Advocacia per la Universitat de Girona (2016). Realitzant el Doctorat en Urbanisme a la Universitat de Girona, els reptes del dret públic davant el segle XXI.

Curs d’Expert en Compliance Officer per CERpIE -Universitat Politècnica de Catalunya- (2017).

Idiomes: Català, castellà i anglès.

MARTA ÁLVAREZ FONTDECABA

Advocada

Responsable del Departament Processal

Membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona núm. 44.074.

Estudis: Graduada en Dret per la Universitat ESADE Ramon Llull (2.014). Màster d’Accés a l’Advocacia i Màster d’Especialització de Dret Públic Econòmic.

Idiomes: Català, castellà i anglès.

ANNA FIGUERAS CUEVAS

Advocada

Estudis: Graduada en Dret per la Universitat de Girona (2017). Màster en Advocacia i Màster d’especialització en International Law, Foreign Trade and International Relations per la Universitat ISDE (Instituto Superior de Derecho y Economia) (2018).

Curs d’arbitratge i negociació col·lectiva per la Universitat de Columbia de Nova York (2018).

Idiomes: Català, castellà, anglès i alemany.

ADRIÀ AULINAS COLL

Graduat en Dret

Estudis: Graduat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (2016). Màster en Polítiques de Treball per la Universitat Autònoma de Barcelona (2018). Màster en Advocacia  per la Universitat de Girona (2020).

Curs d’Especialització Lletrata en Violència de Gènere per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona (2018).

Idiomes: Català, castellà i anglès.

MARTA CARRERAS MARTIN

Economista

Estudis: Diplomada en Ciències Empresarials i Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Girona (1998).

Curs de postgrau en Auditoria de Comptes per la Universitat de Barcelona (2000).

Idiomes: Català, castellà i anglès.

ANA GÓMEZ VILLA

Administrativa

Responsable del Departament d’Administració.

La nostra oficina

Rebled Advocats és un despatx fundat el 1997 amb un equip d’advocats especialitzats en tots aquells
àmbits que formen l’assessorament integral a particulars i empreses.
El bufet compta a més amb una àmplia cartera de clients, nacionals i internacionals,
provinents de tots els sectors econòmics, tant de l’àmbit públic com del privat.
© Copyright 2019 | GIRONA - Plaça Marquès de Camps, 1 · 3a planta - 17001 - Telf: 972 22 44 70 | SANT ANTONI DE CALONGE - Av. Catalunya 7 - 17252 - Telf: 972 10 96 13 | info@rebledadvocats.com